Hvad nu hvis, du ikke BARE kan tage dig sammen?

Hvad nu hvis, du ikke BARE kan tage dig sammen?

Nyhedsbrev juni 2022

Sommerferien står lige for døren for de fleste, og er den pause på året som giver os mulighed for at stoppe op, reflektere og mærke os selv. Hvad er ikke i balance i mit liv? Hvilke områder i mit liv har brug for en justering? Hvilke mønstre kunne jeg ønske mig at ændre eller give slip på for at opnå større glæde i mit liv? Hvordan får jeg følelsen af at blive mere hel og skabe en bedre balance i både i min krop og i mit sind?

  • Er mine relationer til mine kære som jeg ønsker det?
  • Fylder mit arbejdsliv mig op eller føler jeg mig drænet og lever fra ferie til ferie, fra fix til fix?
  • Knirker mit helbred og kan jeg mærke at min krop ’larmer’ og fortæller mig at noget er galt?
  • Hvordan bryder jeg med ukærlige og uhensigtsmæssige mønstre, som holder mig fast?

Det er nogle af de spørgsmål vi stiller os selv, når der bliver stille fra hverdagens larm og vi ligger på stranden i solen eller er trukket indenfor i skyggen. Der hvor vi har roen til at mærke os selv og stilheden til refleksion og fordybelse.

Det er et sundhedstegn at kunne mærke sig selv, også selv om det for nogle kan virke ubehageligt og forbundet med frygt. For hvordan kan jeg komme til at forstå årsagen til ubehaget og en krop, der fortæller mig at noget er galt? Og hvad kan jeg egentligt gøre ved det og hvordan kan jeg flytte mig til et nyt sted?

Ubevidst hukommelse spænder ben

Min erfaring, gennem samarbejdet med mine klienter, har vist mig, at vi kan gøre meget mere end vi går og forestiller os. Størstedelen af de mønstre og ubalancer, både fysiske og psykiske, vi bøvler med, har en årsag. De er ofte bundet i sjælstraumer og ubevidst hukommelse – altså chok og erfaringer fra liv vi tidligere har levet, som vi bringer med os ind i dette liv. De styrer de valg vi træffer, den adfærd vi har og de følelser vi rummer, både dem vi ønsker og dem vi sværere ved at vedkende os.

Jeg hører ofte ofte at “jeg burde også bare tage mig sammen og få gjort noget ved det, lige om lidt når… “ Eller “næste gang det sker tager jeg mig sammen og håndtere det anderledes…”

Men hvad nu hvis, du ikke BARE kan tage sammen”?

Udfordringen med ubevidst hukommelse er, at vi ikke forstår hvorfor vi har det som vi har det eller agerer som vi gør, da vi af gode grunde ikke husker den bagvedliggende årsag til vores handlemåder og mønstre. Ved at kigge ind i, hvordan ubalancen eller mønsteret er opstået, kan du få en langt bedre forståelse af, hvorfor du bøvler med det du gør og hvorfor dine følelser spænder ben for dig. Ved at kaste lys på det, forstå det og heale det, kan du slippe det og komme videre med en læring og en forståelse på et dybere eksistentielt plan. Du vil opleve en stor frisættelse og vil møde dig selv mere kærligt og forstående.

Sommertilbud på mit individuelle forløb

Jeg kører med et særlig skarpt sommertilbud på mit individuelle forløb i juli og august og har stadig nogle ledige tider. Tilbuddet består af 3 sessioner hen over sommeren til den særlige pris af 1995,-

Forsiden, kan du læse et udpluk af, hvad mine klienter har fået ud af at arbejde med mine metoder i deres individuelle forløb. Her er et eksempel:

Kære Birgitte, tusind tak for forløbet jeg har gennemgået hos dig. Uden ord fra mig, har du med laser skarpt fokus ramt dybt og bredt i alle mine udfordringer og udviklingspotentialer uden at ødelægge noget på din vej. Der har været plads til både sårbarhed og grin samtidig med at jeg har følt mig tryg og støttet på min rejse. Du har gjort det muligt for mig at forstå, hvorfor tingene er som de er, og belyst flere muligheder for at ændre det, samtidig med at du har gjort det klart, at det er mit ansvar at gå de skridt, der er rigtige for mig. Af hjertet tak. Jeg vil til enhver tid anbefale dig til alle i mit netværk” Oliivia

Hvis det kalder på dig, så skriv til mig og hør nærmere, så finder vi tider, der passer ind i din feriekalender enten som en online session fra campingvognen eller ferielejligheden eller ved fysisk fremmøde hos mig i Aarhus.

Med ønsket om en magisk sommer til dig og dine kære.

Kærlige sommerhilsner
Birgitte Bertelsen

Læs seneste nyt

Hvad nu hvis, du ikke BARE kan tage dig sammen?

Nyhedsbrev juni 2022 Sommerferien står lige for døren for de fleste, og er den pause på året som giver os mulighed for at stoppe op, reflektere og mærke os selv. Hvad er ikke i balance i mit liv? Hvilke områder i mit liv har brug for en justering? Hvilke mønstre kunne...

Mønstrer, der gentager sig

Kære du! Ofte oplever vi, at det samme mønster bliver ved med at gentage sig i vores liv igen og igen? Er du mon bevidst om, hvad det er for et mønster, der går igen i dit liv og har du enormt svært ved at ændre på det? Mange er styret af en karmisk oplevelse fra...