Ro, balance og glæde skabes indefra

Ro, balance og glæde skabes indefra

Nyhedsbrev december 2022

 

Hvor er meningen..?

Jeg har i rigtig mange år søgt efter meningen med det hele.

Jeg har ledt og ledt uden at kunne finde den. Jeg er ikke sikker på mine nærmeste har vidst det, for det var en indre tilstand i mig, som jeg ikke tror var tydelig for andre. En søgen efter noget som jeg ikke kunne sætte ord på og ikke vidste hvad var.

Til tider troede jeg, at jeg havde fundet den, men det viste sig at følelsen var flygtig som en kortvarig illusion om at det var dét kursus, livsopskriften i dén bog eller dét nye spændende job, der skulle give mig svarerne, roen og meningen.

Efter nogle intense år med meget læring og indre arbejde, har jeg følelsen af at have fundet den – meningen og roen. Den kan ikke måles og vejes og den har ingen form eller farve. Det er ikke en ydre ting, men en indre tilstand, en følelse af at være landet i mig selv. At være helt og aldeles ok med det der er, og med mig selv på godt og ondt.

Min egen læring og erfaring er, at når man leder efter meningen uden for sig selv, kommer man til at lede længe. Det kan være man flygtigt tror den er der, men det viser sig at være en illusion.Tomheden og uroen indfinder sig hurtigt igen når virkningen fra de sidste fix klinger af.

Jeg har hjulpet mange mennesker, som har stået det samme sted som mig og ledt og ledt uden at kunne finde opskriften til roen og balancen i dem selv. Som har stået med en uro, en længsel og en søgen uden at kunne få den forløst og uden at forstå hvordan.

 

Ret opmærksomheden indad

Jeg kan med sikkerhed sige at opskriften er at rette opmærksomheden indad. Og ikke som man typisk vil gøre, rette den udad og gøre den handlingsorienteret ved at sætte ydre ting i gang.

Det har til tider været hårdt arbejde, men jeg må sige det er det hele værd. Når roen og glæden lige så stille indfinder sig og fundamentet føles solidt og trygt, fortryder man ikke perioderne med turbulens og bølgegang.

Så er man ikke et øjeblik i tvivl om, at det er det hele værd.

 

Nytårsfortsæt hele året

Afslutningen på året nærmer sig. Vi skal sige farvel til det, der var og goddag til det, der kommer.

For de fleste af os giver det anledning til at gøre status, tænke over hvad vi ønsker os for fremtiden og sætte os nye mål.

Med hvad er det egentligt vi ønsker os? Altså virkelig ønsker os inderst inde?

Ikke blot en ny ting vi kan vise frem eller en ny anderkendelse fra andre for det vi gør, men et dybfølt ønske om at være noget for os selv i kraft af den vi er.

Det betyder ikke, at vi ikke skal være noget for andre. Men der er rigtig mange af os, der har mere fokus på at være noget for andre, end vi har på at være noget for os selv. Andres behov kommer altid forud for vores egne, og skulle der være mere overskud tilbage, når andres behov er opfyldt, kan det være svært at mærke hvad man faktisk har lyst til og ønsker sig. Derfor er det oftest nemmest at rette opmærksomheden udad mod andres behov for så hører man ikke den indre eksistentielle uro, som ikke er rar at være i ret længe ad gangen.

Jeg kender det alt for godt, for jeg været der selv.

Vi behøver ikke at vente til der kommer et nyt år for at stoppe op, mærke efter og skabe det liv vi ønsker os, men når nu det er her, kan vi ligeså godt gribe muligheden.

 

Manifestér fra det reneste sted

I takt med at roen og balancen indfinder sig, øges din manifestationskraft.

Din energi bliver stærkere og mere centreret og du bliver mere afklaret med dine egne ønsker til livet. Det er et stærkt sted at manifestere fra.

Hvis du har brug for støtte til at finde ind til din kerne. Der hvor det virkeligt batter. Det som er dig, autentisk og rent. Der hvor vi manifesterer allerstærkest fra, så kan jeg hjælpe dig ligesom jeg har hjulpet mange andre.

Med ønsket om et stærk, meningsfyldt og lykkebringende nytår – hele året!    Kærlige hilsner Birgitte

Læs seneste nyt

Ro, balance og glæde skabes indefra

Nyhedsbrev december 2022   Hvor er meningen..? Jeg har i rigtig mange år søgt efter meningen med det hele. Jeg har ledt og ledt uden at kunne finde den. Jeg er ikke sikker på mine nærmeste har vidst det, for det var en indre tilstand i mig, som jeg ikke tror var...