Healeruddannelse

Bliv ekspert i kroppens sprog og udlev dit unikke potentiale

Forstå hvordan krop, sind og sjæl arbejder sammen efter helt bestemte systemer, hvordan energi arbejder i og uden for kroppen og hvilken betydning det har, om vi lærer det vores sjæl har ønsket. Uddannelsen bygger på princippet om, at vi er sjæle på rejse med en krop og et sind vi skal lære at samarbejde med. Når vi forstår hvordan det samarbejde udspiller sig bedst muligt, ved vi hvordan vi skaber et liv med glæde og overskud og hvordan vi bevarer et godt helbred hele livet. 

Uddannelsen er bygget op om ni moduler med hvert sit tema inden for energi.
 

Uddannelsens 9 moduler: 

 • Modul 1:  Forståelse af energi og hvordan energi arbejder i og uden for kroppen.
   
 • Modul 2: Hvordan bliver blokeringer skabt i vores energisystem og hvordan påvirker det vores krop og sind? Nogle er skabt i vores barndom, nogle i tidligere liv, nogle er karmiske og nogle skyldes at vi ikke lærer i takt med vores sjæls ønsker.

 • Modul 3: Hvordan kan vi genskabe flow, når energien er blokeret? Det sker ved at genskabe kroppens oprindelige energistrømme. Energi arbejder efter bestemte strukturer og flows og alle følelser og al læring har et flow, som er den måde energien kan strømme på, når den er i balance.

 • Modul 4: Læringstemaer. Hvad er det sjælen ønsker at lære i dette liv og hvad sker der i vores krop, når vi ikke lærer det sjælen ønsker.
   
 • Modul 5: K karma og karmiske gentagelsesmønstre. Hvordan er karma skabt og hvordan kan karma forløses og kroppens flow genskabes.
   
 • Modul 6:  Energiens lag. Hvad indeholder de forskellige lag og hvordan kan vi bevidst arbejde med dem for at skabe flow i krop og sind.
   
 • Modul 7. Evnen til at skelne og til at mestre energi. Hvordan skelner vi mellem sjælen og sindets stemme og hvordan arbejder vi med at bryde sindets tankemønstre.
   
 • Modul 8: Rollen som healer. Hvordan praktiserer vi healing etisk og ordentligt? Og hvordan sikrer vi at vi bevarer os selv og passer på dem vi hjælper. Hvordan udvikler vi healing til gavn for andre og sikrer at vi selv udvikler os som healere?

 • Modul 9 Afrunding. En mulighed for at fordybe os yderligere i udvalgte emner, samt forberedelse til eksamen.


 

3 sparringssamtaler

Vi har alle egne veje at gå. Gennem tre sparringssamtaler får du mulighed for at dykke ned i dit unikke potentiale og udvikle det som er allervigtigst for dig og din læringsvej.


 

Hvad kan du forvente?

Uddannelsen indhold er tilrettelagt så du får mest muligt ud af det selv, samtidig med at det foregår i tæt samarbejde med andre, som har de samme evner med energi som dig. Du vil opleve et tæt fællesskab med andre og en mulighed for at udveksle på dybe niveauer. Der er indlagt særlige sessioner som understøtter lige præcis din udvikling og du får indsigt i energi og spirituel udvikling på et højt plan sammen med andre.

Efter afslutning af uddannelsen kan du vælge at bruge mine metoder i din egen praksis. Måske tilføjer du dem til metoder du allerede besidder eller du bruger dem som afsæt for udvikling af din egen praksis. Mulighederne er mange og det er helt op til dig, hvordan du vælger at arbejde videre.

Du skal forvente at have øveklienter, som hjælper dig til at forstå hvad du kan.

Du får mulighed for at afslutte uddannelsen med eksamen med ekstern sensor.

Efter endt uddannelse kan du forvente, at:

 • Forstå hvor power fuldt et værktøj healing er til at skabe glæde, balance og udvikling
 • Forstå hvordan energi arbejder i og uden for kroppen
 • Forstå hvad der skaber blokeringer i energi og hvordan det påvirker vores helbred og flow
 • Forstå hvordan forvaltning af vores liv har betydning for vores helbred

Du vil samtidig kunne tilbyde behandlinger efter mine metoder.
 

Det praktiske

 • De ni moduler afholdes på lørdage fra 10-17 i Aarhus C. Datoerne er: 4/5, 15/6, 17/8, 21/9, 26/10, 16/11 - 2024 og 11/1, 22/2, 22/3 - 2025

 • Eksamen afsluttes med ekstern censor og afholdes i april 2025

 • Sideløbende med alle 9 moduler vil der være supervisions- og sparringssamtaler med mig, for at sikre at man får det største udbytte af uddannelsen. Vi har alle forskellige veje at gå og jeg understøtter dig i din udvikling og i lige præcis din vej. Jeg har lagt 3 sparringssamtaler ind som en del af uddannelsen og ønsker man flere, er det også muligt.

 • Er man forhindret i at deltage i et modul, vil man kunne tilgå det via replay

 • Tilmelding sker gennem optagelse og efter aftale med mig

Hvis det mærkes som noget for dig, så tøv ikke med at skrive til mig eller booke mig til en gratis afklarende samtale.


Udannelsesstart: Maj 2024 i Aarhus.