Jeg kan hjælpe dig med at finde glæden, passionen og meningen 

 

Jeg tilbyder coachingsessioner og individuelle forløb til private og til virksomheder og støtter dig i din personlige udvikling, dit bevidsthedsarbejde og i at blive den bedste udgave af dig.

 

Har du brug for støtte og nye perspektiver på din karriere eller livssituation?

 

 • Fortæller din krop dig, at der er noget i dit liv, der skal justeres?
 • Er du ramt af stress eller på vej tilbage efter en sygemelding?
 • Står du midt i en livskrise og har svært ved at finde vej?
 • Går det egenligt meget godt (uden på), men meningsløsheden gnaver og glæden er på retur (inden i)?
 • Har du brug for sparring og nye perspektiver på din lederrolle eller din karriere?
 • Eller har du blot brug for ny inspiration og nye perspektiver på dit liv?

 

Brug din intuition bevidst

Min egen vej har vist mig, at der er mange gode grunde til at udvide vores begrebsapparat til ikke kun at handle om det analytiske, det logiske og det som vores hjerne formår at bidrage med til vores liv. Når vi bringer vores intuition i spil, mangedobler vi vores kapacitet. Intuitionen kan vise os vejen, hjælpe os med at træffe de rigtige valg og sikre at vi altid har den gode mavefornemmelse med i de beslutninger vi træffer. Vi lever ganske enkelt mere i balance med den vi er. 

 

Jeg arbejder intuitivt og clairvoyant

I mine konsultationer bruger jeg mine kompetencer som clairvoyant, healer og coach, samt min mangeårige erfaring med personaleledelse, kompetenceudvikling og udvikling af menneskers potentiale.  

Jeg arbejder intuitivt med mine klienter og en konsultation er altid individuel, hvor jeg altid bruger de værktøjer der fungerer bedst for den enkelte. 

 

   

  Min væren i verden er forandret

  “Min væren i verden er forandret efter mit møde med Birgitte. Jeg er blevet mere glad og går rundt med en indre glæde i kroppen. Jeg er blevet mere grounded, mit tankemylder er væk og jeg sover bedre. Jeg tager ansvar for mig selv og det skaber nærvær i relation til andre. Der er kommet en lethed ind i mit liv , som jeg ikke tidligere har kendt. Jeg oplever simpelthen at min gang på jorden er blevet lettere."

  Brita

  Jeg har følt mig tryg og støttet på min rejse

  “Tusinde tak for forløbet jeg har gennemgået hos dig. Uden ord fra mig, har du med laserskarpt fokus ramt dybt og bredt i alle mine udfordringer og udviklingspotentialer uden at ødelægge noget på din vej. Der har været plads til både sårbarhed og grin, samtidig med at jeg har følt mig tryg og støttet på min rejse. Du har gjort det muligt for mig at forstå, hvorfor tingene er som de er, og belyst flere muligheder for at ændre det, samtidig med at du har gjort det klart, at det er mit ansvar at gå de skridt, der er rigtige for mig. Af hjertet tak"

  Olivia

  Jeg har fået tilliden til mig selv tilbage

  “Birgitte, du har hjulpet mig med at kaste lys over den sti jeg nu træder. Har givet mig tilliden til mig selv tilbage og har med poesi og præcision bragt mig derhen, hvor den frihed der følger med igen at være tro mod mig selv og vælge det der er bedst for mig, findes. Jeg er for evigt taknemmelig. "

  Mette