Baggrund

Jeg er født og opvokset i Århus og har arbejdet mere end 20 år som leder i det private erhvervsliv, primært i internationale virksomheder med personaleledelse, drift og udvikling. Jeg er uddannet cand. mag. fra Århus Universitet og har taget en lang række efteruddannelser inden for ledelse og inden for udvikling af menneskers potentiale. Bland andet er jeg uddannet mastercoach (NLP), ACT-terapeut (Acceptance & Commitment Therapy) og har taget en række energiuddannelser.

Jeg bor i Højbjerg ved Århus, har to voksne drenge og en kæreste, der er mangeårig leder i det private.


 

Jeg har selv gået vejen

Jeg har selv ledt efter min vej og mit formål det meste af mit liv. Fornemmelsen var, at jeg aldrig rigtigt kunne finde den helt rette hylde til mig – der hvor livsglæden bobler, passionen er drivende og meningen er bærende. Fornemmelsen af tomhed forsvandt ikke ved at skifte job, tage et nyt kursus eller løbe endnu en halvmaraton.

Det er med tiden gået op for mig, at jeg har ledt og søgt de forkerte steder, og uden at bruge de rigtige værktøjer. Jeg har i mange år forsøgt at ‘regne den ud‘ og har ledt efter meningen og min vej uden for mig selv.

Ved at gå vejen selv, har jeg erfaret at man finder svarene, når man kobler intuitionen og intellektet og lever sit liv indefra og ud. 


 

Egenudviklet metode

Gennem mit arbejde med klienter har jeg gennem de seneste år udviklet en metode, der tager afsæt i coaching, healing og akupressur som én samlet behandlingsform.

Gennem coachingen afdækker vi sammen de følelser, der ligger til grund for blokeringer og nedsat flow i dit energisystem. Ofte handler det om, hvorvidt vi er på rette vej i forhold til det vi er her for at lære. Det kan handle om, at vi, gennem oplevelser i vores barndom eller tidligere liv, har fået skabt mønstre, som påvirker vores forståelse af os selv og styrer vores adfærd (og gør det sværere at lære).

Gennem healingen hjælper jeg dig med at forløse blokeringerne og gøre det nemmere for dig at lære. Akupressur hjælper dig med at genskabe flowet i din krop.

Vi består af både krop, sind og sjæl og den ene behandlingsform kan ikke stå alene uden de to andre - coaching, healing og akupressur er derfor én samlet behandlingsform hos mig. Er følelsen ikke bearbejdet, kan den ikke forløses i kroppen og i dit energisystem. Det er  uanset om den er opstået i dette eller i tidligere liv du har levet. Derfor er det afgørende at alle tre elementer bringes i spil, når ubalancer skal forløses og flowet i dit energisystem og din krop skal genskabes.

Mine bemærkelsesværdige resultater tager afsæt i denne behandlingsmetode, som er grundlaget for at flow kan genskabes i krop og sind. 

Jeg har lokaler i Højbjerg ved Aarhus og tilbyder konsultationer både ved fysisk fremmøde og som online konsultation.


Er du nysgerrig på, hvad jeg kan gøre for dig eller har du spørgsmål i relation til din situation, så er du meget velkommen til at booke mig til en gratis afklarende samtale.