Min baggrund

Jeg er født og opvokset i Århus og har arbejdet mere end 20 år som leder i det private erhvervsliv, primært i internationale virksomheder med personaleledelse, drift og udvikling. Jeg er uddannet cand. mag. fra Århus Universitet og har taget en lang række efteruddannelser inden for ledelse og inden for udvikling af menneskers potentiale. Bland andet er jeg uddannet mastercoach (NLP), ACT-terapeut (Acceptance & Commitment Therapy) og har taget en række energiuddannelser.

Jeg bor i Højbjerg ved Århus, har to voksne drenge og en kæreste, der er mangeårig leder i det private.

Jeg har selv gået vejen

Jeg har selv ledt efter min vej og mit formål det meste af mit liv. Fornemmelsen var, at jeg aldrig rigtigt kunne finde den helt rette hylde til mig – der hvor livsglæden bobler, passionen er drivende og meningen er bærende. Fornemmelsen af tomhed forsvandt ikke ved at skifte job, tage et nyt kursus eller løbe endnu en halvmaraton.

Det er med tiden gået op for mig, at jeg har ledt og søgt de forkerte steder, og uden at bruge de rigtige værktøjer. Jeg har i mange år forsøgt at ‘regne den ud‘ og har ledt efter meningen og min vej uden for mig selv.

Ved at gå vejen selv, har jeg erfaret at man finder svarene, når man kobler intuitionen og intellektet og lever sit liv indefra og ud. 

Healingen er kommet til

Jeg er blevet opmærksom på mine evner som healer gennem mit arbejde som coach. Min forståelse er kommet løbende og ved at mange af mine klienter er vendt tilbage efter en konsultation og har fortalt, at de har fået det bedre fysisk. Jeg har derfor arbejdet intenst med at forstå og udvikle mine healende evner, samt forstå hvordan energi arbejder gennem vores energisystem og i vores krop. 

Jeg arbejder intuitivt

I mine konsultationer bruger jeg mine kompetencer som clairvoyant, healer og coach, samt min mangeårige erfaring med personaleledelse, kompetenceudvikling og udvikling af menneskers potentiale.  

Jeg arbejder intuitivt. En konsultation er altid individuel og jeg bruger de værktøjer, der fungerer bedst for den enkelte. 

Jeg har lokaler i Højbjerg ved Aarhus og tilbyder også konsultationer online.