Jeg kan hjælpe dig med at heale og forstå din krops ubalancer 

 

Det er min erfaring, at chok, traumer og energimæssige blokeringer findes i vores energisystem og kan komme til udtryk som sygdom og fysiske ubalancer i kroppen. Jeg tror på, at vores krop, sind og sjæl hænger uløseligt sammen og at kroppen fortæller os, når noget i vores liv ikke er i balance. Nogle gange ved vi hvad det handler om, andre gange er det ubevidst hukommelse og mønstre, der gentager sig som vi skal lære af. 

 

Balancering af dit energisystem

Tilgangen i mine konsultationer er at bruge både healing, clairvoyance og coaching. Du  får en rensning og balancering af dit energisystem som skaber et et nyt flow i hele dit system.

Du får samtidig indsigt i, hvad der er årsagen til ubalancen. I nogle tilfælde ligger adfærd og mønstre bag og handler om, at der er noget du skal lære. Her viser jeg dig vejen og hjælper og støtter dig i din proces. I andre tilfælde handler det om chok eller traumer. 

Der findes ikke én formel for, hvordan din vej mod et bedre helbred ser ud. Behandlingen tilpasses individuelt og til den enkelte. Mange kan nøjes med 1-2 behandler, nogle skal have flere.

 

Resultater

Jeg behandler alle typer af ubalancer, men har særligt gode resultater med kroniske og autoimmune tilstande som: 

  • Gigt

  • Fibromyalgi

  • Hovedpine og migræne

  • Astma, udslæt og allergier

  • Nedsat overskud

  • Et sensitivt nervesystem ('tyndt filter' i forhold til andres energi)

  • Psoriasis

  • Uforklarlige smerter

  • Diverse smertefulde tilstande 

  • Følelse af manglende flow i dele af kroppen

 

Rygsøjlegigt - fri af gigt, smerter og medicin

“Jeg fik i foråret 2021 diagnosen rygsøjlegigt og medicinen har kunnet holde mine smerter rimeligt nede. Glemte jeg at tage medicinen fik jeg hurtigt smerter og bivirkningerne af medicinen påvirkede mig. Efter én healing hos Birgitte har jeg været smertefri. Lægerne har på baggrund af en MR-scanning til mit halvårlige check taget mig ud af medicinen, da de ikke længere kan konstatere gigt i min krop. Jeg har fået overskud, har ingen smerter og lever nu et normalt ungdomsliv på lige fod med mine venner. Tusinde tak, Birgitte. Jeg er dig dybt taknemmelig"

Laura 18 år

Fibromyalgi - fri for smerteperioder

“Netop fordi jeg har været så hårdt ramt i så mange år, har jeg generelt følt meget lethed, overskud og glæde. Her snart tre måneder efter healingen, har jeg ikke haft en såkaldt ‘smerteperiode’, hvor jeg har været helt eller delvist sengeliggende (jeg havde tidligere ca. 5 perioder om måneden). Heller ingen migræneanfald, senebetændelse eller hold i ryggen. Mit forbrug af smertestillende medicin er helt i bund og en ny glæde og optimisme har indfundet sig i mit liv. Jeg vil altid være dig dybt dybt taknemmelig."

Rikke 35 år

Gigt i 6 led i rygsøjlen - fri af gigtsmerter

"Jeg var ‘dømt’ til at bruge et helt år på genoptræning. Diagnosen var, efter masser af undersøgelser og scanninger, gigt i 6 led i rygsøjlen. Efter første session hos Birgitte, løsnede gigtsmerten. Jeg kunne inden healingen knap nok komme ud af sengen pga. smerter. Allerede dagen efter havde jeg fået fornyet energi og jeg stoppede ved Fys og meldte mig ind i et fitnesscenter, hvor jeg nu 3-5 gange om ugen genoptræner. 

Min personlige overbevisning er, at det ikke var gigt, men års blokeringer mellem krop og sjæl. Jeg vandt en masse forståelse og personlig viden den dag.”

Camilla 45 år