Forstå hvad din krop fortæller dig

Det er min erfaring, at energimæssige blokeringer og nedsat flow i vores energisystem kan vise sig som sygdom og fysiske ubalancer i kroppen. Jeg ser at vores krop, sind og sjæl hænger uløseligt sammen og at kroppen fortæller os, når noget i vores liv ikke er i balance. Nogle gange ved vi hvad det handler om, andre gange kan vi have brug for hjælp til at forstå.

Balancering af dit energisystem 

Tilgangen i mine konsultationer er at bruge både coaching, healing og kropsterapi. 

En healing genskaber flow i dit system og hjælper din krop med at booste sin selvhelbredende kraft.  Du får desuden indsigt i og en forståelse af, hvad kroppen forsøger at fortælle dig. I nogle tilfælde ligger adfærd og mønstre bag en ubalance og handler om, at der er noget du skal lære, forstå og justere. Her viser jeg dig vejen og hjælper og støtter dig i din proces.

I andre tilfælde handler det om chok og traumer - altså følelsesmæssige påvirkninger som din krop husker, men som dit sind måske for længst har glemt. Oplevelserne kan stamme fra dit nuværende liv, men det kan også være oplevelser sjælen bringer med sig fra tidligere liv. 

Der er i mange tilfælde behov for at hjælpe kroppen med at genskabe sit flow og i de tilfælde bruger jeg elementer fra kropsterapien. 

Der findes ikke én formel for, hvordan din vej mod et bedre helbred ser ud. Behandlingen tilpasses individuelt og til den enkelte. Mange kan nøjes med 1-2 behandler, nogle skal have flere.
 

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg behandler alle typer af  fysiske ubalancer og har særligt gode resultater med: 

 • Gigt

 • Fibromyalgi

 • Træthed 

 • Smerter og ubehag i hofter, ryg, lænd, skulder eller nakke

 • Fordøjelsesproblemer 

 • Stress

 • Hovedpine og migræne

 • Astma, udslæt og allergier

 • Et følsomt nervesystem, som nemt påvirkes af andres energi

 • Hedeture, søvnløshed og ubehag i forbindelse med overgangsalder

 • Uforklarlige smerter i hele eller dele af kroppen

 • Følelse af manglende flow i dele af kroppen 

 • Diverse smertefulde tilstande - psykisk såvel som fysisk
   

Book en tid til behandling i dag

Døjer du med en tilstand, som du ønsker hjælp til at forstå og balancere? Book en gratis afklarende samtale eller en tid til en konsultation. Du er også altid velkommen til at sende mig en mail info@birgittebertelsen.com.

Book tid her

Rygsøjlegigt - fri af gigt, smerter og medicin

“Jeg fik i foråret 2021 diagnosen rygsøjlegigt og medicinen har kunnet holde mine smerter rimeligt nede. Glemte jeg at tage medicinen fik jeg hurtigt smerter og bivirkningerne af medicinen påvirkede mig. Efter én healing hos Birgitte har jeg været smertefri. Lægerne har på baggrund af en MR-scanning til mit halvårlige check taget mig ud af medicinen, da de ikke længere kan konstatere gigt i min krop. Jeg har fået overskud, har ingen smerter og lever nu et normalt ungdomsliv på lige fod med mine venner. Tusinde tak, Birgitte. Jeg er dig dybt taknemmelig"

Laura 18 år

Fibromyalgi - fri for smerteperioder

“Netop fordi jeg har været så hårdt ramt i så mange år, har jeg generelt følt meget lethed, overskud og glæde. Her snart tre måneder efter healingen, har jeg ikke haft en såkaldt ‘smerteperiode’, hvor jeg har været helt eller delvist sengeliggende (jeg havde tidligere ca. 5 perioder om måneden). Heller ingen migræneanfald, senebetændelse eller hold i ryggen. Mit forbrug af smertestillende medicin er helt i bund og en ny glæde og optimisme har indfundet sig i mit liv. Jeg vil altid være dig dybt dybt taknemmelig."

Rikke 35 år

Gigt i 6 led i rygsøjlen - fri af gigtsmerter

"Jeg var ‘dømt’ til at bruge et helt år på genoptræning. Diagnosen var, efter masser af undersøgelser og scanninger, gigt i 6 led i rygsøjlen. Efter første session hos Birgitte, løsnede gigtsmerten. Jeg kunne inden healingen knap nok komme ud af sengen pga. smerter. Allerede dagen efter havde jeg fået fornyet energi og jeg stoppede ved Fys og meldte mig ind i et fitnesscenter, hvor jeg nu 3-5 gange om ugen genoptræner. 

Min personlige overbevisning er, at det ikke var gigt, men års blokeringer mellem krop og sjæl. Jeg vandt en masse forståelse og personlig viden den dag.”

Camilla 45 år