Det kan du forvente

Healing er en meget mild form for behandling, hvor du modtager energi fra og via mig. Kroppen og psyken er grundlæggende selvhealende og siden de ældste tider har man kendt til healing. Krop og sind kan dog komme ud af balance og det kan der være forskellige grunde til. Set fra en energimæssig betragtning, handler det altid om at vi kommer ud af flow. En healende behandling hjælper dig med at genskabe dit naturlige flow og booste kroppens selvhelbredende kraft. 

Hvis du ikke har prøvet det før, lyder det måske lidt underligt, men så snart du har prøvet det, vil du mærke hvor mild en behandling det er og hvor godt man føler sig tilpas bagefter. Mange føler en lethed blandet med en rar form for træthed. Der er ingen bivirkninger forbundet med healing og du kan aldrig få for meget eller for lidt energi. 

Resultaterne kommer for nogle lidt forskudt. Andre vil opleve en virkning med det samme. 

En behandling tager ca. en time og kan enten foregå ved at vi mødes fysisk i min klinik i Aarhus Syd eller online som en fjernhealing. Alle behandlinger tilpasses individuelt og tager udgangspunkt i den enkelte. 

 

Et typisk forløb

01. INTRODUKTION

 • Vi starter med en dialog om din situtation, så jeg får indsigt i, hvad der har bragt dig hertil i dit liv
   

02. BEHANDLING

 • Behandlingen starter med en undersøgende healing, hvor du ligger eller sidder (efter ønske) og jeg sanser, hvor dit system har nedsat flow og hvad der er den bagvedliggende årsag
 • Måske handler det om et traume, altså en ubearbejdet følelse, eller om et chok
 • Det kan også være at du (ubevidst) har en adfærd eller et mønster, som påvirker dit flow
 • Herefter starter jeg selve healingen, som handler om at genskabe dit flow ved at tilføre energi på en højere frekvens. Energimæssige blokeringer vibrerer på en lavere frekvens og energi arbejder efter bestemte strukturer i kroppen afhængigt af hvad det nedsatte flow handler om.
  Healingen er tilrettelagt, så vi altid arbejder med årsagen til din ubalance. 
 • Måske har kroppen brug for hjælp til at slippe gamle blokeringer, så hjælper jeg den rent fysisk med det (kroppen husker alt, også det vi selv har glemt). 
 • Måske slutter vi af  med en dialog og bevidstgørelse af adfærd, mønstrer eller oplevelser, som påvirker dit flow

03. AFRUNDING

 • Du får en opsummering af behandlingen, som også er optaget som lydfil som du får med
 • Du har mulighed for at stille afklarende og uddybende spørgsmål
 • Vi aftaler om vi skal mødes igen
   

Variation kan naturligvis forekomme, da alle behandlinger tilpasses individuelt.