Individuelt forløb

Støtte, vejledning og indsigt

INDIVIDUELT FORLØB

For nysgerrige og øvede

Et individuelt forløb er for dig,…

  • Der er nysgerrig og ønsker at afprøve om coaching, sammen med en spirituel tilgang, kan bringe dig nye steder hen i din personlige- og karrieremæssige udvikling
  • Eller dig, der er helt klar på, at der findes meget mere mellem himmel og jord, og har brug for mentoring, støtte og vejledning til dit bevidsthedsarbejde og din personlige udvikling.

Hvad kan du forvente?

Et individuelt forløb består af tre konsultationer hos mig af ca. en time, som vi tilrettelægger efter behov. De kan enten foregå fysisk hos mig i Aarhus Syd eller online – eller som en kombination.

Jeg hjælper dig med at synliggøre, bevidstgøre og balancerer din energi. Jeg coacher, rådgiver og støtter dig i din proces, som du altid selv vil skulle tage ejerskab af, for at opnå de resultater, du ønsker.

Vi vil typisk starte med en reading af dine potentialer, muligheder og dit formål og, hvad, der står i vejen for, at du udlever dit fulde potentiale. De efterfølgende konsultationer vil være en kombination af coaching, healing, sjælsterapi og spirituel rådgivning, individuelt tilpasset til der, hvor du er lige nu.

“Mit forløb hos Birgitte har givet mig en kæmpe indsigt i og forståelse af, hvordan jeg selv kan stå i vejen for mig selv gennem min adfærd og mine mønstre. Jeg oplever nu positive ændringer i min adfærd og i min selvopfattelse, som har gjort mig mere grounded og content, og som positivt har øget mit selvværd og min selvrespekt. Jeg står betydligt stærkere i mig selv nu, end jeg har gjort før.’

Anne

“Min væren i verden er forandret efter mit møde med Birgitte. Jeg er blevet mere glad og går rundt med en indre glæde i kroppen. Jeg er blevet mere grounded, mit tankemylder er væk og jeg sover bedre. Jeg tager ansvar for mig selv og det skaber nærvær i relation til andre. 
Der er kommet en lethed ind i mit liv , som jeg ikke tidligere har kendt. Jeg oplever simpelthen at min gang på jorden er blevet lettere.”

Brita

+45 25117689
info@birgittebertelsen.com