OM Birgitte Bertelsen

Min egen vej

Baggrund og historie

 

Min baggrund

Jeg er født og opvokset i Århus og har arbejdet mere end 20 år som leder i det private erhvervsliv, primært i internationale virksomheder med personaleledelse, drift og udvikling. Jeg er uddannet cand. mag. fra Århus Universitet og har taget en lang række efteruddannelser inden for ledelse og inden for udvikling af menneskers potentiale. Bland andet er jeg uddannet mastercoach (NLP), ACT-terapeut (Acceptance & Commitment Therapy) og har taget en række energiuddannelser.

Jeg bor i Højbjerg ved Århus, har to voksne drenge og en kæreste, der er mangeårig leder i det private.

Jeg har selv gået vejen

Jeg har selv ledt efter min vej og mit formål det meste af mit liv. Fornemmelsen var, at jeg aldrig rigtigt kunne finde den helt rette hylde til mig – der hvor livsglæden bobler, passionen er drivende og meningen er bærende. Fornemmelsen af tomhed forsvandt ikke ved at skifte job, tage et nyt kursus eller løbe endnu en halvmarathon.

Det er med tiden gået op for mig, at jeg har ledt og søgt de forkerte steder, og uden at bruge de rigtige værktøjer. Jeg har i mange år forsøgt at ‘regne den ud‘ og har ledt efter meningen og min vej uden for mig selv.

Ved at gå vejen selv, har jeg erfaret at man finder svarene, når man kobler intuitionen og intellektet og lever sit liv indefra og ud. 

Jeg arbejder holistisk

 Vi består af mange dele og agerer i mange roller i vores liv. Jeg bruger HELE mig i mit arbejde. Mig som menneske, som leder, som mor, som virksomhedskonsulent, som mastercoach og som energiarbejder.

 

 

+45 25117689
info@birgittebertelsen.com