Workshop : Brug din intuition bevidst

Fredag den 11. november 2022

09:00 – 15:00  i Aarhus

 

Workshop: Brug din intuition bevidst

Få adgang til dit fulde potentiale og skab dig det arbejdsliv du ønsker dig

Workshoppen er dig, der står et sted i dit arbejdsliv og er søgende og i tvivl om , hvad der føles rigtigt for dig. Du oplever måske rastløsheden og længes efter noget andet og mere. Måske har du opnået meget af det du ønskede dig, men motivationen er nedadgående, tomheden er begyndt at snige sig ind og glæden er på retur. 

Når vi overhører de små tegn længe nok

Når vi overhører og glemmer at mærke efter, hvad der føles rigtigt for os længe nok, begynder psyken og kroppen at larme og fortælle os at noget er galt. Det kan både være i det små, som en nagende uro og følelse af meningsløshed eller som en krop eller et sind, der siger fra med stress eller andre fysiske symptomer. I vores iver efter at passe ind og gøre det ’rigtige’, glemmer vi ofte os selv og ender med slet ikke at kunne mærke hvad der er sandt og rigtigt for os. Så står vi uden en GPS i livet og lader os flyde med eller prøver at leve op til, hvad vi tror andre forventer af os. For vi kan ikke længere mærke det selv.

 

Når vi tager ansvaret hjem 

Ofte handler det ikke om vores chef, vores kolleger, vores familie eller andre eksterne faktorer. Ofte handler det om selv at blive afklaret med, hvad der er vigtigt for os. Når vi tager ansvaret hjem og kobler os bevidst til vores intuition, får vi retning, mening og power – vi kan bevidst skabe det arbejdsliv vi ønsker os. 

Hvad kan du forvente?

  • På workshoppen arbejder vi med teknikker til at koble dig til din intuition og dit hjerte, så du lærer at forbinde dig stærkere til dig selv og kan bruge din intuition bevidst
  • Du lærer om din medfødte evne til at være forbundet til noget der er større end dig selv, synkronicitet, manifestationens kraft og det bevidst at arbejde med energi
  • Du får redskaber til at skabe større glæde og velvære i dit liv, som kan støtte dig i et finde den vej, der er DIN og som føles autentisk og rigtig for dig
  • Du vil få tilsendt en guidet meditation efter workshoppen, som kan støtte dig i dit videre arbejde

Workshoppen består af en kombination af undervisning, øvelser og guidede meditationer.

 

Udbyttet for dig

Efter workshoppen vil du stå med en udvidet værktøjskasse og med ny energi og inspiration til at kunne skabe det arbejdsliv, du ønsker dig, og som føles autentisk og sandt for dig. 

Workshoppen afholdes i rolige og idylliske omgivelser nord for Aarhus  og du vil møde ligesindede, som du kan netværke med, hvis du ønsker det.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvorvidt workshoppen er noget for dig. 

 

Praktik

 

  • TID: 11.11 2022, 09:00-15:00
  • STED: Aarhus . Info fås ved tilmelding
  • PRIS: 3550,- + moms
  • EARLY BIRD: Spar 700 kr ved tilmelding inden den 11.10.2022
  • FORPLEJNING: Lækker frokost, snacks, frugt, kaffe og the

Lidt om mig

Mit navn er Birgitte Bertelsen. Jeg er coach og spirituel rådgiver, og har selv gået vejen. Jeg har været leder i det private erhvervsliv i +20 år og kender vejen fra at navigere udefra-og ind til at skabe en stærk forbindelse til intuitionens kraft og navigere indefra-og ud i alle aspekter af livet. Jeg er uddannet Cand. Mag. fra Aarhus Universitet og har taget en lang række efteruddannelser inden for ledelse og inden for udvikling af menneskers potentiale. Blandt andet er jeg uddannet mastercoach (NLP), ACT-terapeut (Acceptance & Commitment Therapy), Clairvoyant og Healer. Jeg arbejder holistisk med det hele menneske og tror på, at vi både har en krop, et sind og en sjæl. Jeg har hjulpet mange med at finde meningen og deres vej, både som leder og som coach. I dag arbejder jeg på fuld tid med at hjælpe andre med at finde meningen og DERES vej ved at koble min erfaring fra et rigt arbejdsliv med en spirituel tilgang til karriere- og personlig udvikling.

+45 25117689
info@birgittebertelsen.com